Complete kelderrenovatie

In een aantal gevallen is de schade door vocht van dien aard, dat wij u moeten voorstellen een complete kelderrenovatie toe te passen. Een kelderrenovatie houdt in dat de vloer, alle muren en eventueel het plafond van de kelder worden aangepakt.

De vloer wordt ontdaan van de dekvloer (plavuizen en andere bekleding) waarna de vloer wordt behandeld en er een nieuwe dekvloer wordt aangebracht.

De wanden worden ontdaan van stucwerk en/of tegels, waarna deze worden behandeld met vochtwerende materialen, waarna de wandbedekking weer kan worden aangebracht. De plafonds worden volledig schoongemaakt. Slechte plekken worden vervangen, eventueel kunnen wij ook een nieuwe balkenlaag aanbrengen.

Het aankleden van de kelder kunnen wij altijd als meerwerk uitvoeren. Hierdoor kan uw opslagkelder of provisiekelder worden omgebouwd tot een volwaardige leefruimte zoals een hobbykelder of zelfs extra slaapkamer. Ook behoort het ombouwen tot een klimaat juiste wijnkelder tot de mogelijkheden. Na een volledige kelderrenovatie is uw kelder weer een volwaardig bruikbaar onderdeel van uw woning.

Provocht.nl is het bedrijf, dat is gespecialiseerd in alle werkzaamheden in uw kelder, souterrain of kruipruimte.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

  • Sinds 1989

  • Hoge kwaliteit

  • Flexibiliteit

  • Klanttevredenheid

  • 5 jaar garantie op alle werkzaamheden