Ventilatie

Het is van absoluut belang dat er in een kelder, souterrain of kruipruimte een correcte ventilatie plaatsvindt. Alleen door een goede ventilatie wordt overtollig vocht afgevoerd en ontstaat er een juiste leefomgeving in uw woning.

Eigenlijk is in uw gehele huis ventilatie belangrijk. We brengen gemiddeld toch zo’n 60% van onze tijd door in ons eigen huis. Tegenwoordig worden huizen steeds beter geïsoleerd en luchtdicht gemaakt om het verlies van warmte te voorkomen. Juist daarom is het erg belangrijk om goed te blijven ventileren. Ventilatie zorgt namelijk voor een goede luchtkwaliteit en voorkomt vochtproblemen en onaangename geuren. Slecht ventileren kan leiden tot schimmelplekken en gezondheidsklachten, zoals hoofdpijn en allergische reacties. Door goed te ventileren vermindert u tevens het energieverbruik. Een goed geventileerde ruimte bevat droge lucht die sneller te verwarmen is.

Provocht.nl zal bij het oplossen van uw vochtproblemen in uw kelder of souterrain u ook altijd adviseren in het aanbrengen van voldoende ventilatiemogelijkheden. Natuurlijk kan Provocht.nl deze natuurlijk ook voor u aanbrengen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

  • Sinds 1989

  • Hoge kwaliteit

  • Flexibiliteit

  • Klanttevredenheid

  • 5 jaar garantie op alle werkzaamheden